Sök Meny
Såld

Härnösand - Härnön / Långgatan 34

3:A PÅ ATTRAKTIV ADRESS MED LÅG AVGIFT!

Brf Ekan ligger oss varmt om hjärtat och nu har vi möjligheten att få förmedla en av föreningens absolut bästa lägenheter. Brf Ekan charmar alla sina medlemmar med att erbjuda ett centralt och havsnära läge, för den bekväma kan vi även berätta att denna lägenhet ligger på första våningen. Duschrummet har föreningen gjort ett stambyte på och idag består inredningen av kaklade väggar, vikväggar till duschen och golvvärme. Vardagsrummet är stort, lättmöblerat och intill finns den trevliga balkongen i söderläge. Med den rymliga och smidiga planlösningen hälsar vi er varmt välkommen till visning!

Sponsrade länkar
Härnösand / Härnön
Långgatan 34
Slutpris: 400 000 kr
Boarea: 74 kvm
Avgift: 4 161 kr/mån
Driftkostnad: 305 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-03-29
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västernorrland / Härnösand / Långgatan