Sjö 219

Sjö 219

Slutpris

530 000 kr


Häggdånger— Härnösand

Sjö 219


Slutpris
530 000 kr

Häggdånger— Härnösand

En sommaridyll med underbar sjöutsikt!

Underbart fritidshus med historia som tidigare bagarstuga finns nu till salu i fina Sjö. Här bor man på höjden med sjöutsikt och gångavstånd till mysig badplats. Ev möjlighet till båtplats.

Byggnaden har genomgått flera stora renoveringar de senaste åren och är perfekt som fritidsbostad för den som vill komma ut på landet och koppla av! Kök och vardagsrum är i öppen planlösning med en öppen spis i hjärtat av huset. Det finns två sovrum, ett badrum och två inglasade altaner med en helt underbar sjöutsikt.

Välskött trädgård med bland annat plommon-, äppel- och körsbärsträd. Bärbuskar finns med bland annat krusbär, svartvinbär, rödvinbär och hallon. Bastubyggnad i den fina trädgården.

Måste upplevas, varmt välkommen att boka er på visning!


Boarea
62 kvm
Driftkostnad
8 501 kr/år
Tomtarea
1 170 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-09-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.