Sjö 116 och 117

Sjö 116 och 117

Slutpris

1 600 000 kr


Häggdånger— Härnösand

Sjö 116 och 117


Slutpris
1 600 000 kr

Häggdånger— Härnösand

Rymligt boende i vackra Häggdånger - Sjö

Hjärtligt välkommen till Sjö i Häggdånger och denna fina fastighet med två bostadshus. Det större huset är i ett plan samt källare och har en boarea på 135 kvm samt en biarea på 126 kvm. Huset erbjuder fem rum och kök. Det mindre huset är i ett plan, om tre rum och kök, och har en boarea om 68 kvm. Här är det lätt att trivas och läget är toppen med utsikten mot Sjösjön. Detta boende passar perfekt för en växande familj eller för den som behöver generösa utrymmen!

Det större huset erbjuder ljusa fina ytor på entréplanet där det nya köket och matplatsen från 2017 är husets naturliga mötesplats. Här kan man sitta och njuta av både utsikten och lyssna till en sprakande brasa. På entréplan finns även vardagsrum, tre sovrum samt både bad- och duschrum. I källarplanet finns ett sovrum, stort hobbyrum, arbetsrum och tvättstuga samt fina förvaringsutrymmen. Uppvärmningen sker via bergvärme.

Det mindre huset erbjuder ett kök med fina arbetsytor, vardagsrum som rymmer plats för både matbord och soffa samt två sovrum, duschrum och wc-rum. Huset värms upp av luftvärmepumpen samt några elradiatorer.

Centraldammsugare och fiber finns indraget i båda husen. Fint garage med plats för en bil samt en vidbyggd carport. På den asfalterade ytan vid sidan av garaget finns plats för ytterligare fyra bilar och här finns eluttag för motorvärmare. I trädgården finns även en snickarbod och ett timrat härbre.

Den välplanerade trädgården erbjuder en mångfald av växter, bärbuskar och fruktträd. Trädgården är lummig och erbjuder fin utsikt mot Sjösjön där det även ingår ett servitut på båtplats.

Till Härnösands centrum tar det 15 minuter med bil och buss 520 trafikerar området med regelbundna turer.

Varmt välkommen att anmäla er till visningen!


Boarea/biarea
ca 203/126 kvm
Driftkostnad
31 875 kr/år
Tomtarea
3 138 kvm
Rum
8 rum (6 sovrum)
Såld
2019-10-14

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Sjö 116 och 117 såldes av oss 2019-10-14. Se alla våra försäljningar i Härnösand

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.