Solumshamn 155 / Solumshamn / Härnösand

Välkommen till ett drömläge på Småholmarna. Ett välplanerat fritidshus på stor avstyckningsbar tomt

Slutpris
2 700 000 kr
Boarea
77 kvm
Driftkostnad
20 942 kr/år
Totalareal
1,3672 ha
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-13
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Solumshamn såldes av oss 2019-07-13. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Solumshamn

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Solumshamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett drömläge på Småholmarna. Här finns ett välplanerat fritidshus på stor tomt med strand, klippor och avstyckningsmöjligheter.
Solumshamn 155 erbjuder ett vackert lantligt läge i naturskön omgivning långt från motorvägar och storstadsbrus – här kan du helt enkelt varva ned.

Detta fritidshus kan stoltsera med att vara både mysigt och rymligt. Materialvalen är främst trä som tillsammans med den goda planlösningen ger en härlig atmosfär. Det första du möts av i huset är en stor, rymlig och trevlig hall med klassisk hatthylla och platsbyggda garderober. Bostaden har ett stort funktionellt badrum med toalett, dusch, badrumsskåp och sminkbord. Vardagsrummet rymmer med sin generösa öppna yta en stor familj eller många vänner. Det har vackert ljusinsläpp från fönster i tre riktningar, en öppen spis och utgång till altanen. Köket är praktiskt och placerat centralt i huset. Vidare utgörs fritidshuset av två sovrum, som båda har plats för dubbelsängar. Det finns dessutom en rymlig gäststuga med gott om sängplatser.

Altanen är lättmöblerad och sträcker sig runt stora delar av huset vilket ger sollägen från morgon till kväll. Den skyddade uteplatsen mot väst passar utmärkt för sommarens ljumma kvällar.

Fastigheten är belägen på en lummig naturtomt med en strand som vänder sig mot gemytliga Solumshamn och klippor mot väst. Från den stora tomten finns möjlighet att stycka av två tomter. Perfekt för en växande familj! Nere vid havet och den fina sandstranden finns också en bastu.

Varmt välkommen till ett drömläge med många möjligheter!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Solumshamn

Solumshamn är ett levande område ungefär 8 kilometer utanför Härnösand med vackra naturmiljöer och närhet till havet. Här finns både fast boende och fritidshus i en idyllisk blandning!

Förskolor och skolor

Närmaste förskolorna är Svalan eller Tjädern som ligger på Stenhammar. Två förskolor som jobbar mycket med lärande genom leken som en grundpelare i lärandet. Grundskolan med närmast läge är Gerestaskolan med 400 elever från förskoleklass till årskurs sex. Här har man stenhårt fokus på elevens trygghet och utgår i från alla elevers olikheter. Den närmsta högstadieskolan är Hedda Wisingskolan med 350 elever där man arbetar effektivt med att fokusera på det positiva i lärandet och ser allt man är duktig på som något bra.

Sport och fritid

I fina Solumshamn finns stora möjligheter för den som gillar havsfiske, båtliv, orientering eller skogsliv. Med naturen och havet som en given kär granne finns alla möjligheter för den med lusten att utforska land och hav!

Kommunikation

Buss 14 trafikerar området med några turer om dagen, perfekt för en kortare dagsutflykt till centrum. Annars är det en trevlig landsväg för en cykel- eller biltur.

Närområde

I närheten ligger Alderskärsviken som ligger otroligt vackert i en skyddad havsvik. Här finns en fin barnvänlig sandstrand och ca 150 m österut ligger Furusanden med klippor och klapperfält som erbjuder härliga promenader längs strandkanten. Öster om Furuholmen finns fågelskyddsområdet Storklippet. Du kan vandra på Furusandens klippor och spana ut mot fågellivet på Storklippet, gärna med kikare, för att inte störa fågellivet.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.