Svenninggatan 7 / Rotudden / Härnösand

En oas för hela familjen!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea/biarea
160/50 kvm
Driftkostnad
39 637 kr/år
Tomtarea
1 057,8 kvm
Totalareal
1057.8 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2018-03-11
Bostaden är såld!

Denna villa på Svenninggatan såldes av oss 2018-03-11. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Svenninggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rotudden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Äntligen! Framför oss har vi en fin sekelskiftesvilla som genom sitt utförande och ålder får oss att drömma om svunna tider. Villan ligger i ett lugnt område på en mycket trivsam gata .

Huset har en fin rymd, öppna planlösningar med stora sällskapsytor och genomtänkta detaljer vilket gör huset till något alldeles extra. Husets läge, storlek och disposition gör det utmärkt för den stora eller växande familjen. Barnvänlig och plan trädgårdstomt anlagd med grusgång. Ett mycket charmfullt timmerhus som moderniserats med fjärrvärme och fiber.

Välkommen till ett lugnt och barnvänligt område med närhet till närvård, apotek, skola/förskola, matvaruaffär, bensinmack och gångavstånd till ett flertal matställen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration