Tullportsgatan 1

Tullportsgatan 1

Slutpris

485 000 kr


Centrum— Härnösand

Tullportsgatan 1


Slutpris
485 000 kr

Centrum— Härnösand

Nyrenoverad 2:a endast en trappa upp!

Varmt välkommen till denna otroligt smakfullt renoverad tvåa!
Från entrén välkomnas vi rakt in i lägenhetens hjärta, ett helt fantastiskt ombyggt kök. Två väggar har tagits ner för att skapa denna fantastiska köksmiljö.

Ikeas smarta kökskåp och luckor har monterats in och ugnen samt microvågsugen är av märket Siemens. I den stora köksön finns gott om plats för socialt umgänge vid den inbyggda bordsdelen. Den stilfulla induktionshällen är en Nicola Tesla med inbyggd fläkt som suger matoset neråt. Alla ytskicken in lägenheten är bredspacklade och nymålade och alla rummen har enhetligt laminatgolv.

Från köksön finns gott om plats för en matgrupp, längre in finns vardagsrumsdelen med plats för soffgruppen. Här är även utgången till den soliga balkongen i söderläge! Sovrummet är stort och rymligt och saknar man förvaring kan en garderob med enkelhet sättas in. Det finns även en nyrenoverad klädkammare/förvaringsrum precis utanför sovrummet! Badrummet har fått en mindre renovering med ny våtrumsfärg på väggarna och nytt spegelskåp samt tvättfat med underskåp har monterats in.

Här på Tullportsgatan 1 bor man centralt och nära till både förskolor, grundskolor, livsmedelsbutik och centrums alla möjligheter.

Välkommen att anmäla dig till visningen!


Boarea
55 kvm
Avgift
3 285 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-25

Mäklarhuset Härnösand

Denna lägenhet på Tullportsgatan såldes av oss 2021-11-25. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Tullportsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.