Västra Ringvägen 136 / Kullen / Härnösand

Trivsam och rymlig etta på bottenvåning!

Slutpris
290 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
1 988 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
Bottenvåning (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Ringvägen såldes av oss 2019-10-15. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Västra Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kullen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en stora etta om 48 kvadratmeter på Kullen. Här hittar du en trivsam, rymlig och ljus lägenhet med välplanerad planlösning. Dessutom erbjuder bostaden härlig rymd och fint ljusinsläpp. Ni har även tillgång till en stor altan i markplan.
Låg avgift och i en superbra förening!

Välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Kullen

Kullen är ett väldigt lugnt område som ligger mycket centralt. Närmast centrum har du också en vacker utsikt över Nattviken.

Förskolor och skolor

I området finns tre förskolor och Solenskolan med årskurser från förskoleklass till och med årskurs sex. Solenskolan är en mångkulturell skola där nästan hälften av de 380 eleverna har ett annat modersmål. Skolan har ett språkutvecklande arbetssätt och ser tvåspråkigheten som en styrka. Utomhuspedagogik är en naturlig del i den dagliga verksamheten.

Lekplats

I närområdet finns en fin lekplats med gungor, klätterställning, rutschkanor och en linbana samt sandlådor.

Kommunikation

Till och från Kullen kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 58 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det knappt en kilometer.

Närområde

I absoluta närhet ligger livsmedelsaffär, bageri, bensinmack och pizzeria. Du har bara några minuter till Härnösands teater, Technichus Science Center samt centrum med caféer, restauranger, butiker, gym och livsmedelsaffärer. I närheten till området ligger vårdcentral och folktandvård.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.