Västra Ringvägen 134 / Kullen / Härnösand

Trea på bottenplan på Kullen

Slutpris
375 000 kr
Boarea
79.5 kvm
Avgift
3 343 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-08-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Västra Ringvägen såldes av oss 2020-08-25. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Västra Ringvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kullen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna trivsamma och ombonade trea i bottenplan på Kullen. Lägenheten är på 79,5 kvm och månadsavgiften är 3 343 kr inkl hushållsel och bredband. Lägenheten erbjuder ett rymligt kök med gott om plats för matbordet, ljust vardagsrum där både soffgruppen och matrumsmöbeln ryms, två sovrum samt ett fräscht badrum med tvättmaskin. På den mysiga uteplatsen, som är nästan helt insynsskyddad njuter man av växter såsom fingerborgsblomma, pioner, kärleksört, löjtnantshjärta, tulpaner och liljor samt ett äppelträd.

I Brf Fyren bor man i ett lugnt område med närhet till både livsmedelsaffär, centrum och naturen. Är du odlingsintresserad så finns det nya i ordningsställda pallkragar att disponera genom föreningen.

Hoppas vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Kullen

Kullen är ett väldigt lugnt område som ligger mycket centralt. Närmast centrum har du också en vacker utsikt över Nattviken.

Förskolor och skolor

I området finns tre förskolor och Solenskolan med årskurser från förskoleklass till och med årskurs sex. Solenskolan är en mångkulturell skola där nästan hälften av de 380 eleverna har ett annat modersmål. Skolan har ett språkutvecklande arbetssätt och ser tvåspråkigheten som en styrka. Utomhuspedagogik är en naturlig del i den dagliga verksamheten.

Lekplats

I närområdet finns en fin lekplats med gungor, klätterställning, rutschkanor och en linbana samt sandlådor.

Kommunikation

Till och från Kullen kan du lätt ta dig till och från med buss, cykel, bil eller promenad. Buss nr 58 trafikerar området med regelbundna turer. Det finns cykelväg hela vägen till centrum. Till centrum är det knappt en kilometer.

Närområde

I absoluta närhet ligger livsmedelsaffär, bageri, bensinmack och pizzeria. Du har bara några minuter till Härnösands teater, Technichus Science Center samt centrum med caféer, restauranger, butiker, gym och livsmedelsaffärer. I närheten till området ligger vårdcentral och folktandvård.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.