Sök Meny
Såld

Härnösand - Härnön / Verksgatan 4

Välskött villa som överraskar på insidan! Fjärrvärme, stort garage och och skön 50-tals känsla!

Välkommen in i detta mysiga lilla hus på Härnön! Här möts man av en värmande känsla som andas modernt 50-tal och huset erbjuder mysiga rum med ett nyrenoverat duschrum. I närheten finner man motionsspår, förskola, skola och gåavstånd till stadens centrum.
Vi anser läget vara attraktivt för alla familjemedlemmar, oavsett ålder. Trädgården är lagom stor för barnens lekar utan att bli betungande att sköta och vi är övertygade om att nästa ägare kommer trivas här. Det finns också ett stort garage med mycket förrådsutrymmen. Vi hälsar er varmt välkomna till visningen och är övertygade om att ni kommer få samma positiva känsla vid ert första besök som vi fick vid vårt!

Sponsrade länkar
Härnösand / Härnön
Verksgatan 4
Slutpris: 820 000 kr
Boarea/biarea: 70/70 kvm
Driftkostnad: 26 871 kr/år
Tomtarea: 662 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2016-12-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Västernorrland / Härnösand / Verksgatan