Sök Meny
Såld

Härnösand - Gådeåstaden / Viktoriagatan 47

Rymlig familjevilla i lugnt område med härlig trädgård

Rymlig villa med gott om plats och rum för hela familjen. Bergvärmen bidrar till en låg energiförbrukning. Villan byggdes från början för två familjer med en lägenhet på varje plan. I dag är den ombyggd till enfamiljsvilla. Det finns ett visst underhålls- och i viss mån renoveringsbehov och denna villa är perfekt för den som vill fixa och renovera själv. I den uppvuxna trädgården växer vinbärsbuskar, krusbär, både röda och gula hallon, körsbär och äpplen. Villan ligger i ett lugnt och barnvänligt område med återvändsgata och härifrån är det nära till både skola, förskolor och centrum.

Sponsrade länkar
Härnösand / Gådeåstaden
Viktoriagatan 47
Slutpris: 700 000 kr
Boarea/biarea: 180/90 kvm
Driftkostnad: 29 430 kr/år
Tomtarea: 1375 kvm
Rum: 7 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-02-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Västernorrland / Härnösand / Viktoriagatan