Viktoriagatan 47 / Gådeåstaden / Härnösand

Rymlig familjevilla i lugnt område med härlig trädgård

Slutpris
700 000 kr
Boarea/biarea
180/90 kvm
Driftkostnad
29 430 kr/år
Tomtarea
1 375 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-02-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Viktoriagatan såldes av oss 2017-02-13. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Viktoriagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gådeåstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig villa med gott om plats och rum för hela familjen. Bergvärmen bidrar till en låg energiförbrukning. Villan byggdes från början för två familjer med en lägenhet på varje plan. I dag är den ombyggd till enfamiljsvilla. Det finns ett visst underhålls- och i viss mån renoveringsbehov och denna villa är perfekt för den som vill fixa och renovera själv. I den uppvuxna trädgården växer vinbärsbuskar, krusbär, både röda och gula hallon, körsbär och äpplen. Villan ligger i ett lugnt och barnvänligt område med återvändsgata och härifrån är det nära till både skola, förskolor och centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration