Villavägen 21 / Härnön / Härnösand

Vilket tillfälle på Härnön!

Slutpris
3 000 000 kr
Boarea/biarea
200/54 kvm
Driftkostnad
57 412 kr/år
Totalareal
926 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-07-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Villavägen såldes av oss 2019-07-05. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Villavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Härnön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gedigen, rymlig och framförallt smakfull 20-talsvilla med ypperligt läge på hörntomt mot återvändsgata. Hela 7 rum och kök varav 5 sovrum.
Här finns den generösa takhöjden, det charmiga"kyrkfönstret", fiskbensparketten, eldstäderna och inte minst den vackra & barnvänliga trädgården.
Köket bjuder in till härliga middagar och har en trevlig planlösning. Duschrummet är påkostat med både dusch, bad och bastu.
Bjud hem många, här finns stora sällskapsytor både inomhus och ute på den stora altanen.
Fiber och fjärrvärme skapar ett driftsäkert och modernt hem. Garaget och den stora parkeringsytan skapar utrymme för många olika fordon.
Välkomna till ett fint hus med många fördelar!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Härnön

Här bor du på Härnön, där även Härnösands centrum ligger och erbjuder närhet till allt.

Förskola och skola

På Härnön finns Härnösands gymnasium för gymnasieelever, Hedda Wisingskolan för högskoleelever, Gerstaskolan och Brännaskolan för låg och mellanstadieelever. Det finns också många förskolor att välja mellan beroende på om man vill ha kommunalt eller privat och hur man vill att det ska ligga.

Sport och fritid

Härnön erbjuder flera olika gym, simhall med tre pooler samt relaxavdelning, bowlinghall. Högslättens Motionsanläggning är kommunens största idrottsanläggning som är utrustad med bland annat utegym, fotbollsplan, idrotthallar, curlinghall och ishockeyhall. Det finns många fina promenadstråk längs strandkanterna. Närheten till vattnet kan inte bli bättre då kanalen rinner igenom centrum. I Härnösand finns många småbåtshamnar, gästhamnar, båtmack och båttvätt. Kommer du med båt till Härnösand finns två öppningsbara broar.

Kommunikation

Från centrum utgår stadens busslinjer som tar dig runt hela Härnösand. Bussarna utgår från Nybrogatan. För dig som föredrar att promenera erbjuder centrum promenadavstånd till det mesta. För att ta sig till centrum finns det gott om gång- och cykelvägar.

Närområde

Vårdkasen som är en del av naturreservatet Vårdkasmalen som också har fina strövområden och klapperfält. Resturang, motionsspår, slalombacke och pulkabacke. Smitingens havsbad med sin stora sandstrand och härligt långgrunda vatten är den största och mest välbesökta badstränderna i Härnösand. Här finns volleybollplaner, fem stora tunnelgrottor i spännande formationer, raukar, flyttblock och klapperstenfält. Smitingens havsbad är en del av ett naturreservat. Sälstens badstrand med strålande kvällssol, i närheten av Sälsten ligger ett stort och populärt strövområde.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.