Vitbergsgatan 26

Vitbergsgatan 26

Slutpris

2 200 000 kr


Haga— Härnösand

Vitbergsgatan 26


Slutpris
2 200 000 kr

Haga— Härnösand

Välskött familjevilla på Vitbergsgatan - Haga!

Snart finner ni denna välskötta & renoverade familjevilla till salu på barnvänliga Haga, endast ett stenkast från skogen och vacker landsbygd.
Här på Vitbergsgatan 26 som är en lugn gata, erbjuds ett i mångt och mycket perfekt villaliv. Villa om 1,5 plan med 6 rum och kök varav 4-5 sovrum. Ett välplanerat hem med sovrum i varierande storlekar, dusch/badrum i varje våningsplan och dessutom en praktisk tvättstuga med groventré. Kök och vardagsrum i entréplan utgör husets hjärta med sin fina planlösning, kvalitativa renovering (Marbodalkök med köksö) och en mysig pelletskamin med täljsten.
Barnvänlig och lättskött trädgård med bra lekytor, fruktträd, bärbuskar, potatisland och en stor förrådsbyggnad. Tomten gränsar mot ett litet skogsparti och strax bortom villakvarteret ligger lantliga Gådeåby, en trivsam omgivning med djurhagar, fiskevatten och fina strövområden.
Bland de senaste årens renoveringar återfinns bland annat helrenovering av kök och badrum, moderna 3-glasfönster, pelletskamin och luft/luftvärmepump, fasadrenovering och målning samt ny elcentral.

Välkomna att anmäla ert intresse inför kommande visningar!


Boarea
137 kvm
Driftkostnad
41 147 kr/år
Tomtarea
816 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-06-14

Mäklarhuset Härnösand

Denna villa på Vitbergsgatan såldes av oss 2022-06-14. Se alla våra försäljningar i Härnösand samt även på Vitbergsgatan.

Boka värdering

Markus Bylund

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.