Nyland 134

Nyland 134

Slutpris

3 300 000 kr


NYLAND— Kovland— Sundsvall

Nyland 134


Slutpris
3 300 000 kr

NYLAND— Kovland— Sundsvall

Fantastiskt fint, nybyggt hus från 2014 med jordvärme, ekonomibyggnad och 7570 kvm stor tomt

I Nyland, strax utanför Kovland finns nu denna mycket rymliga, nybyggda familjevilla från 2014 till salu. Här finns plats för en stor familj i och med hela 4 sovrum, 2 badrum, bastu, öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum, braskamin samt högt i tak och stora fönsterpartier.

Huset har en genomtänkt inredning och är mycket välplanerad. Det väl tilltagna trädäcket ger sol från tidig morgon till sen kväll och här finns plats för utemöbler, grill, växter m m.
Den fina trädgården har säljarna lagt mycket tid och engagemang i och här finns bl a stenläggningar, rabatter, spaljéer och fin belysning.

Här bor man med mycket låga driftskostnader då jordvärme är installerat samt att man inte behöver betala fastighetsavgiften förrän ca år 2029. Tomten är väl tilltagen och här finns plats för en rymlig trädgård.

Ytterligare möjligheter finns i den tillhörande ekonomibyggnaden med loge, garage, förråd m m. Tomten är dessutom hela 7570 kvm stor vilket möjliggör ännu fler möjligheter. För den som skulle vilja ha lite djur på gården kan detta vara möjligt då man äger en del av åkermarken (se bild).

I området är det nära till skog och mark samt gångavstånd till närmaste badplats. I Kovland centrum finns mataffär, pizzeria, frisör, förskola, skola, idrottsplats m m.

Välkomna att boka in er på visning.


Boarea
156 kvm
Driftkostnad
34 251 kr/år
Tomtarea
7 570 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2022-10-31

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Nyland såldes av oss 2022-10-31. Se alla våra försäljningar i Kovland samt även på Nyland.

Boka värdering

Henrik Teiler

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.