Östanå 259

Östanå 259

Slutpris

2 450 000 kr


Östanå (Kovland)— Kovland— Sundsvall

Östanå 259


Slutpris
2 450 000 kr

Östanå (Kovland)— Kovland— Sundsvall

Fin enplansvilla med inglasat uterum, garage, trädgård m m.

Vill ni bo lite lantligt men ändå ha nära in till stan? Varmt välkomna till Östanå 259 i Kovland. Denna tilltalande, mycket praktiska enplansvilla erbjuder bl a ett stort inglasat uterum, ett renoverat kök med rostfria vitvaror, ett renoverat helkaklat badrum samt ett bra garage med intilliggande förråd. Huset har renoverats i smakfulla, ljusa färger och med fina material i kombination med den trevliga inredningen.

Planlösningen är fördelaktig och här finns det plats för både den stora och lilla familjen i och med de 3 sovrummen. I vardagsrummet finns en mysig och mycket värmande täljstenskamin för ökad trivsel och myskänsla. Andra fördelar med huset är att fiber är indraget.

Det stora, inglasade uterummet kan användas från tidig vår till sen höst och här finns gott om plats för utemöbler, växter m m. Uterummet är rymligt och har ett fördelaktigt läge som ger sol stora delar av dygnet. Utomhus har man en egen fin trädgårdstomt med rabatter, planteringar, fruktträd, buskar samt gräsmatta. Här finns det plats för odling m m för den trädgårdsintresserade.

Närmaste förskola, skola samt matbutiker finner ni i Kovland eller i Bergsåker. Vill man ta bilen når man Sundsvall centrum eller Birsta handelsområde på bara några minuter. Där finns matbutik, apotek, systembolag m m.

Varmt välkomna att boka in er på visning.


Boarea
106 kvm
Driftkostnad
41 867 kr/år
Tomtarea
1 005 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-04-19

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Östanå såldes av oss 2022-04-19. Se alla våra försäljningar i Kovland samt även på Östanå.

Boka värdering

Henrik Teiler

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.