Uvvägen 16 / Kvissleby / Sundsvall

Stor potential för den händige!

Slutpris
685 000 kr
Boarea/biarea
98/35 kvm
Driftkostnad
48 550 kr/år
Totalareal
3 250 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Uvvägen såldes av oss 2019-08-06. Se alla våra försäljningar i Kvissleby samt även på Uvvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kvissleby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt belägen villa i Kvissleby med stor tomt och insynsskyddat läge. Bostadshus med två sovrum, vardagsrum och gästrum i källare. Gårdshus med möjlighet till uthyrning samt friliggande dubbelgarage.
Byggnader i behov av renovering, detta är något för den händige!

OBS säljes med friskrivningsklausul.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Kvissleby

Kvissleby är en tätort i Sundsvalls kommun belägen cirka 13 km söder om centrala Sundsvall. I tätorten ingår förutom orten Kvissleby även Nolby, Essvik, Juniskär och Skottsund på Essvikshalvön samt Dingersjö, Njurundabommen och Svartvik

Service

I Kvissleby finns ICA Kvantum samt postombud, Kronans apotek, vårdcentral, folktandvård systembolaget, blombutik, pizzeria Alforno, restauranger, bibliotek, optik, bank och gym.

Fritid

I Kvissleby finns Njurundahallen som är en simhall som erbjuder en 25-meter bassäng och en barnbassäng. Här finns också relaxavdelning och gym. Här finns också slalombacken Nolbybacken som bland annat erbjuder skidskola.

Kommunikation

Kvissleby är beläget ca 13 km från Sundsvall centrum och tar ca 18 min med bil hit. Åker du kollektivtrafik så finns det goda bussförbindelser.

Familjeliv

I Kvissleby finns förskolan Copernicus och skolorna Alens skola (särskola) och Nivrenaskolan åk 6-9.

Tips & inspiration