Ållerviken 122 / Ållerviken / Njurunda / Sundsvall

Unikt tillfälle att förvärva åretruntboende i Ållerviken. Här saknas inget!

Slutpris
6 250 000 kr
Boarea/biarea
110/60 kvm
Driftkostnad
52 798 kr/år
Totalareal
1 507 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Ållerviken såldes av oss 2019-08-13. Se alla våra försäljningar i Njurunda samt även på Ållerviken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ållerviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I lugna, idylliska Ållerviken finner ni Juni 22:1, färdigställt 2009, med allt och lite till. 1507 kvm stor tomt som rymmer alla önskemål för smultronstället eller permanentboendet!

Huvudbyggnaden har 3 olika etage, stora fönsterparier och erbjuder master bedroom med egen klädkammare samt badrum med både dusch och badkar. Öppet kök i generös storlek med gasspis och köksö samt matplats med enastående utsikt. Vardagsrummet finner ni ett etage ner, samma fantastiska utsikt och braskamin. I det nedre etaget ryms sovrum nummer två samt separat wc och separat duschrum med bastu. Under varma dagar går relaxavdelningen att öppna upp i sin helhet mot poolområdet.

Gästhuset, eller det perfekt tonårsboendet, består av sovrum, badrum, köksvägg samt samvaro med utsikt över viken. Stora gemensamhetsytor ute som inne och den stora generösa altanen håller samman gästhus och huvudbyggnad.

Poolen värms upp via Bergvärme och har skjutbart pooltak med kanalglas som förlänger badsäsongen och tål både väder och vind. För vinterns kalla dagar finns så klart jacuzzi! Servitut på brygga just intill fastigheten.

Utöver tre förrådsbyggnader har bostaden maximerat möjligheten till förvaring. Utrymme hittas både under vardagsrummet, under gästhuset och under altanen. Fin uppvuxen trädgård med många planteringar.

Här finns allt du söker, bostaden måste upplevas på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration