Ållerviken 122

Ållerviken 122

Slutpris

6 250 000 kr


Ållerviken— Njurunda— Sundsvall

Ållerviken 122


Slutpris
6 250 000 kr

Ållerviken— Njurunda— Sundsvall

Unikt tillfälle att förvärva åretruntboende i Ållerviken. Här saknas inget!

I lugna, idylliska Ållerviken finner ni Juni 22:1, färdigställt 2009, med allt och lite till. 1507 kvm stor tomt som rymmer alla önskemål för smultronstället eller permanentboendet!

Huvudbyggnaden har 3 olika etage, stora fönsterparier och erbjuder master bedroom med egen klädkammare samt badrum med både dusch och badkar. Öppet kök i generös storlek med gasspis och köksö samt matplats med enastående utsikt. Vardagsrummet finner ni ett etage ner, samma fantastiska utsikt och braskamin. I det nedre etaget ryms sovrum nummer två samt separat wc och separat duschrum med bastu. Under varma dagar går relaxavdelningen att öppna upp i sin helhet mot poolområdet.

Gästhuset, eller det perfekt tonårsboendet, består av sovrum, badrum, köksvägg samt samvaro med utsikt över viken. Stora gemensamhetsytor ute som inne och den stora generösa altanen håller samman gästhus och huvudbyggnad.

Poolen värms upp via Bergvärme och har skjutbart pooltak med kanalglas som förlänger badsäsongen och tål både väder och vind. För vinterns kalla dagar finns så klart jacuzzi! Servitut på brygga just intill fastigheten.

Utöver tre förrådsbyggnader har bostaden maximerat möjligheten till förvaring. Utrymme hittas både under vardagsrummet, under gästhuset och under altanen. Fin uppvuxen trädgård med många planteringar.

Här finns allt du söker, bostaden måste upplevas på plats!


Boarea/biarea
100/70 kvm
Driftkostnad
52 798 kr/år
Tomtarea
1 507 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-13

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Ållerviken såldes av oss 2019-08-13. Se alla våra försäljningar i Njurunda samt även på Ållerviken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.