Sök Meny
Såld

Sundsvall / Njurunda - Forsa / Kopparvägen 14

Fin villa med bergvärme i barnvänligt område!

Här finner ni den perfekta villan för barnfamiljen endast ca 15 min från Sundsvall centrum! Hörnfastighet med modern och bra planlösning. Rymligt kök i öppen planlösning med stort matrum, tre sovrum belägna på entréplan och ett större sovrum högst upp i byggnaden, vardagsrum med öppen spis och fina sällskapsutrymmen, renoverat badrum 2016. Härlig altan med plats för utemöbler. Här bor man i ett lugnt bostadsområde med mycket barnfamiljer runt omkring samt naturen precis ovanför. Gångavstånd till Forsa förskola i området finns Kyrkmons skola och Njurunda friskola samt närhet till mataffär och busskommunikation.

Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Sundsvall / Njurunda / Forsa
Kopparvägen 14
Slutpris: 1 900 000 kr
Boarea/biarea: 147/22 kvm
Driftkostnad: 38 324 kr/år
Tomtarea: 855 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-08-02
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västernorrland / Njurunda / Kopparvägen