Kornvägen 14 / Åmon / Njurunda / Sundsvall

Trivsamt i Njurunda!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea/biarea
115/75 kvm
Driftkostnad
34 100 kr/år
Totalareal
1 575 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2019-09-05
Bostaden är såld!

Denna villa på Kornvägen såldes av oss 2019-09-05. Se alla våra försäljningar i Njurunda samt även på Kornvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åmon är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kornvägen 14 och denna charmiga villa med unika detaljer! Redan på uppfarten ser man att någon lagt ner mycket tid på detaljer på denna fastighet och när man kommer runt till baksidan så hittar vi där en unik damm som är cirka tio meter i diameter! Detaljerna finns även invändigt med bland annat ett charmigt innertak i vardagsrummet. Villan är löpande renoverad med fräscha ytskikt och ett trevligt kök. Idag är villan anpassad för två personer men det går att med enkla medel skapa fler sovrum för barnfamiljen. I källaren finns bra utrymmen med både förråd & hobbyrum, dessutom finns en stor relaxavdelning!

Fastigheten har ett trevligt läge mot skogsparti som i sin tur angränsar mot Ljungan, perfekt för den fiskeintresserade! En kort cykeltur tar er till Ica-affär, ishall, skola, restaurang & pizzeria. Det är även närhet till Njurundakusten med alla de fina restauranger och havsbad som finns där. Åker vi istället åt andra hållet når vi snart Öjestrands golfbana. Smidig anslutning till E4:an som snabbt tar er in till centrum eller vidare till Birsta.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.