Nämndemansvägen 8

Nämndemansvägen 8

Slutpris

2 485 000 kr


Nedre Klockarberget— Njurunda— Sundsvall

Nämndemansvägen 8


Slutpris
2 485 000 kr

Nedre Klockarberget— Njurunda— Sundsvall

Fin enplansvilla med trädgårdstomt i populärt område

Varmt välkomna till lugna Klockarberget och Nämndemansvägen 8. Denna tilltalande enplansvilla i vinkel har nyligen renoverats under 2020-2021 med smakfulla färger och med fina material i kombination med den trivsamma inredningen. Här finns plats för både den stora och lilla familjen. I princip alla ytskikt har renoverats invändigt inkl kök, vardagsrum, tre sovrum, gästtoalett m m. Badrummet är helkaklat i stilrent vitt och grått och det är även utrustat med golvvärme och badkar. I vardagsrummet har en mysig kamin installerats för ökad trivsel och myskänsla.

Utomhus har man en egen trevlig trädgårdstomt med gräsmatta, förråd samt en stor uteplats med trall. Altanen är rymlig och har ett fördelaktigt solläge och i trädgården finns det plats för odling m m för den trädgårdsintresserade. Carport samt garage underlättar mycket i vardagen.

Här är det nära till förskolor, skola, busshållplats och det är promenadavstånd till ICA Bommen. Vill man ta bilen når man Kvissleby Centrum på några minuter. Där finns ICA, apotek, vårdcentral, systembolag, simhall m m. Resan in till Sundsvall tar endast 15 minuter med nya E-4:an. Ny tågstation byggs just nu i Njurundabommen och beräknas preliminärt vara färdig vid årsskiftet 2021/2022.


Boarea
115 kvm
Driftkostnad
40 224 kr/år
Tomtarea
472 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-10-29

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Nämndemansvägen såldes av oss 2021-10-29. Se alla våra försäljningar i Njurunda samt även på Nämndemansvägen.

Boka värdering

Henrik Teiler

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.