Strandviksgatan 21

Strandviksgatan 21

Slutpris

1 950 000 kr


Söråker— Timrå

Strandviksgatan 21


Slutpris
1 950 000 kr

Söråker— Timrå

Enplansvilla med oslagbar utsikt!

Välkommen till denna välskötta villa på Strandviksgatan i populära Söråker.

Villa med två sovrum, vardagsrum med braskamin och en fantastisk utsikt mot Klingerfjärden. Stort och rymligt kök med gott om plats för förvaring och bänkytor.
Här finns två stora altaner, var av den ena är takad och erbjuder eftermiddagssol och en vacker utsikt mot havet. Garage finns i anslutning till huset samt en fristående carport.
Tomten är välskött och här finns både fruktträd och bärbuskar.

Vill man ta en promenad längst havet finns fina gångstråk, som bland annat erbjuder grillplatser och bänkar för mysiga fikastunder.

I Söråker finner ni både förskolor samt skolor från årskurs 1-9. Här finns också mataffär, vårdcentral, apotek, frisör, blomsteraffär och småbåtshamn. I Söråker finns även Folkan som erbjuder aktiviteter för hela familjen, som bland annat en lunch restaurang, bio och bibliotek. Närhet till fritidsanläggning som bland annat erbjuder skridskobana och el-ljusspår.


Boarea
100 kvm
Driftkostnad
41 423 kr/år
Tomtarea
1 265 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-03-13

Mäklarhuset Sundsvall

Denna villa på Strandviksgatan såldes av oss 2020-03-13. Se alla våra försäljningar i Söråker samt även på Strandviksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.