Johannedalsvägen 32 / Johannedal / Sundsvall

Välplanerad tvåa med högt, fritt läge!

Slutpris
320 000 kr
Boarea
62,5 kvm
Avgift
4 050 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på johannedalsvägen såldes av oss 2019-09-06. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på johannedalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannedal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högst upp i huset med fritt läge ligger denna välplanerade tvåa.

Toaletten är stambytt 2018 och i separat rum finns badkar och tvättmaskin från 2016. I hallen och i det stora sovrummet finns goda förvaringsmöjligheter i form av 8 platsbyggda garderober. Balkong med östläge nås från både kök och sovrum.
Fiber 100/100 i huset, separat avtal tecknas!

Tvättstuga och källarförråd i samma hus.


Välkommen på visning, anmälan sker via webben.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Johannedal

Johannedal är stadsdelsområde i tätorten Sundsvall i Sundsvalls kommun, belägen omkring tio kilometer norr om Sundsvall. Den ursprungliga orten ligger vid Alnösundet mitt emot Alnön och i nära anslutning till Alnöbron.

Service

Johannedal ligger ett stenkast från Sundsvalls största köpcentrum Birsta City där det finns något för alla. Allt från IKEA, matvarubutiker, systembolag, apotek, shopping, vitvaruhus, byggvaruhus, café och restauranger. Johannedal har ett flertal Pizzerior i området.

Fritid

I nära anslutning till Alnöbron där det erbjuds både simhall, badplaster med sandstrand, idrottshall, skidspår, motionsspår. Här finns fotbollsföreningen Alnö IF, innebandyverksamhet Ankarsvik, orienteringsklubb och skidklubben Alnö SK.

Kommunikation

Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur. Goda bussförbindelser.

Familjeliv

I närområdet finns Trädets förskola, Solstrålens förskola, Förskolan Römsta och Ljustadalens skola från årskurs F-6.

Tips & inspiration