Johannedalsvägen 2 / Johannedal / Sundsvall

Stor, ljus trea beläget på första våningen!

Slutpris
450 000 kr
Boarea
76,5 kvm
Avgift
4 794 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på johannedalsvägen såldes av oss 2019-07-24. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på johannedalsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Johannedal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Johannedalsvägen 2 och denna gaveltrea en halv trappa upp.

Lägenheten har rymligt vardagsrum, god förvaring i garderober och klädkammare samt egen tvättmaskin. Fräsch WC stambytt 2018 och balkongen är belägen mot öppet grönområde. Här bor du med närhet till Birsta köpcentrum, skola, förskola och friluftsområde.

I källaren finns ytterligare ett förråd samt en matkällare. Som medlem har du tillgång till föreningens gemensamma utrymmen som solarium, biljardrum samt tvättstugor och torkrum.

Välkommen på visning, anmälan sker via webben.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Johannedal

Johannedal är stadsdelsområde i tätorten Sundsvall i Sundsvalls kommun, belägen omkring tio kilometer norr om Sundsvall. Den ursprungliga orten ligger vid Alnösundet mitt emot Alnön och i nära anslutning till Alnöbron.

Service

Johannedal ligger ett stenkast från Sundsvalls största köpcentrum Birsta City där det finns något för alla. Allt från IKEA, matvarubutiker, systembolag, apotek, shopping, vitvaruhus, byggvaruhus, café och restauranger. Johannedal har ett flertal Pizzerior i området.

Fritid

I nära anslutning till Alnöbron där det erbjuds både simhall, badplaster med sandstrand, idrottshall, skidspår, motionsspår. Här finns fotbollsföreningen Alnö IF, innebandyverksamhet Ankarsvik, orienteringsklubb och skidklubben Alnö SK.

Kommunikation

Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur. Goda bussförbindelser.

Familjeliv

I närområdet finns Trädets förskola, Solstrålens förskola, Förskolan Römsta och Ljustadalens skola från årskurs F-6.

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration