Oktobervägen 5

Oktobervägen 5

Slutpris

1 300 000 kr


Johannedal— Sundsbruk— Sundsvall

Oktobervägen 5


Slutpris
1 300 000 kr

Johannedal— Sundsbruk— Sundsvall

Parhus med toppenläge!

Välkommen till detta trevliga parhus med mycket bra läge i slutet av återvändsgata. Här njuter ni av morgonsolen på framsidan och på eftermiddagen & kvällen förflyttar ni er till den lugnt belägna altanen under tak på baksidan. Har ni småbarn finns Vårbackens förskola alldeles intill på Septembervägen. Det finns också busshållplats strax nedanför området.

Invändigt har flera större renoveringar genomförts under de senaste åren. Det allra nyaste är köket som totalrenoverades under 2019 och några år innan det renoverades badrummet i det övre planet.

Planlösningen är social i entréplanet med ett stort vardagsrum som går att dela av om ett fjärde sovrum önskas. I det övre planet finns förutom de tre sovrummen också en klädkammare samt ett extra allrum, perfekt för barnfamiljen! Badrum finns i båda planen, tvättstuga i anslutning till köket med utgång direkt till tomten.

Välkommen på visning!


Boarea
115.5 kvm
Avgift
5 500 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-05-21

Mäklarhuset Sundsvall

Denna parhus på oktobervägen såldes av oss 2020-05-21. Se alla våra försäljningar i Sundsbruk samt även på oktobervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.