Septembervägen 10 / Sundsbruk / SUNDSVALL

Bostadsrättsradhus på Septembervägen

Slutpris
1 210 000 kr
Boarea
115,5 kvm
Avgift
5 500 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-08-17
Bostaden är såld!

Denna parhus på Septembervägen såldes av oss 2017-08-17. Se alla våra försäljningar i Sundsbruk samt även på Septembervägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sundsbruk är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett mycket barnvänligt boende i ett av Sundsvalls populära områden.
Här njuter man av ett bra läge med sol från morgon till kväll. På kort promenadavstånd ligger dessutom närmsta skola, flertalet förskolor, aktivitetscentrum samt goda bussförbindelser till Sundsvall och köpcentrumet Birsta.

I närområdet finner man olika föreningar och aktiviteter inom fotboll, ridning, simning i Malandsbadets simbassäng, skateparker samt skidspår. Utöver det finner ni en fantastisk natur i angränsning till radhuset.
Eget garage, parkeringsplats i anslutning till garaget samt 2 extra parkeringsplatser finns att tillgå. Radhuset är ett av få som har inrett vinden för extra förvaring.

Välkommen att boka er för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn