Albäcksgatan 31 B / Södermalm / Sundsvall

Välplanerad 3:a endast en halv trappa upp!

Slutpris
1 605 000 kr
Boarea
82,5 kvm
Avgift
4 125 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-11-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Albäcksgatan såldes av oss 2019-11-29. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Albäcksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns chansen att förvärva denna välplanerade 3:a i centrala Sundsvall endast en halv trappa upp! Lägenheten erbjuder en trevlig planlösning med välkomnande hall. Kök med plats för matgrupp i anslutning till vardagsrummet. Vardagsrummet har generösa ytor med utgång till den rymliga inglasade balkongen som erbjuder eftermiddags- och kvällssol.
Helkaklat badrum. Två sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Här bor du ett stenkast bort från allt som Sundsvall har att erbjuda, ICA Bergsgatan, restauranger, butiker, mataffär, natur och gym.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Södermalm

Södermalm är ett område nära stadskärnan men gränsar även mot skogen och erbjuder de boende flertal spår och stigar till följd av närheten till Sidsjön och Södra bergets friluftsområden. Här finns bland annat ICA nära, Cirkle K och flertal restauranger. Södermalm erbjuder även ett antal parker och grönområden som bland annat Södermalmsparken, Östra parken och Fagerdalsparken.

Nöjen

I samma byggnad som Södra bergets hotell finns nöjeshallen Strike Club som erbjuder massor av roliga aktiviteter såsom Bowling, Lasergame, Prison Island, shuffleboard, m.m. I själva hotellet finns även ett spa med fantastisk utsikt över Sundsvall.

Fritid

Gångavstånd till Sundsvalls vackra stenstad med shopping och bra restauranger. Det är också nära till friluftsmöjligheter som till exempel Sidsjön och Södra bergets friluftscentrum, samt till populära himlabadet.

Kommunikation

Avståndet till centrum är ca 1-3 km.

Familjeliv

Här finns två skolor, Södermalms skola och Höglundaskolan. Det finns även ett flertal förskolor såsom Södra bergets förskola, Röran, Spiken, Skogsparken, Grevebäcken, Kronan och stjärnans förskolor.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.