Baldersvägen 21 E / Haga / Sundsvall

En väldisponerad, total renoverad 2:a med uteplats i bästa läget längst in på gatan!

Slutpris
995 000 kr
Boarea
48 kvm
Avgift
2 743 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-05-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Baldersvägen såldes av oss 2019-05-28. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Baldersvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haga är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Total renoverad, stilfull 2:a på 48 kvm i populära Haga.
Lägenheten är belägen på bottenplanet med en fantastisk uteplats i bästa läget längst in på gatan. Lägenheten har genomgått en helrenovering 2016 med nya golv ljusa ytskikt, renoverat kök och rymligt vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp. Stambytt helkaklat badrum med tvättmaskin samt generös klädkammare och garderober.

Närhet till mataffär, bussförbindelser, gymnasium & Norra bergets naturområden.

Här är det bara att flytta in och trivas!
Välkommen att anmäla Er för visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Haga

Haga ligger nordost om Sundsvalls stadskärna vid foten av Norra berget med utsikt över centrala Sundsvall. Stadsdelen har mestadels villa- och parhusbebyggelse, men även hyres- och bostadsrätter. Det räknas som ett av Sundsvalls mest attraktiva områden.

Service

Här finns bland annat bensinmack, restauranger, bageri, café och mataffär.

Fritid

På Norra Berget finner du ett fantastiskt friluftsområde med gångstigar, stadspark, djurhållning och lekpark, dessutom finns det intressanta sevärdheter och Friluftsmuseum inom promenadavstånd. Även nära till Baldershovs idrottsplats där bland annat ishockeyplan och tennisbanor finns att tillgå. Skönsberg fritidsgård, Haga idrottshall vid Hagaskola och Balderhovs friidrottsanläggning, samt fotbollsplaner är också närliggande.

Kommunikation

Avstånd till centrum är ca 2-3 km. Bussförbindelserna från Haga till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid cirka 10 minuter.

Familjeliv

I området finns Hagaskolan som innehåller alla klasser från förskoleklass upp till och med årskurs 9. Baldersvägens förskola, Haga förskola, Lotsgatans förskola och Riddarens förskola är några utav förskolorna man kan hitta i Haga. Det finns även ett par stycken närliggande friskolor såsom Skvaderns gymnasieskola och Mimerskolan.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.