Erstagatan 6 / Centralt / Sundsvall / Nyproduktion

Välplanerad och ljus lägenhet om 96 kvm, belägen på våning 5.

Pris
2 784 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
96 kvm
Avgift
5 073 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 (Hiss finns)
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse

Nyproduktion. Välplanerad och ljus lägenhet om 96 kvm, belägen på våning 5. Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med öppningsbara glaspartier mot den inglasade balkongen. Klädkammare i anslutning till det större sovrummet som också har utgång till en balkong i söderläge. Kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

På några minuter går man ner till centrum och kan uppleva stadens puls, äta på någon mysig restaurang, shoppa loss på de flertal butiker som finns i stadens kärna eller varför inte besöka Kulturmagasinet. Vill man bo centralt och ha närhet till det mesta är detta ett utmärkt läge.

Sponsrade länkar
Bilder
Exteriörbild
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Lägenheterna har välplanerade ljusa kök med fönster och direkt anslutning till matplats och vardagsrum. Matplatsen alternativt vardagsrummet går att öppna upp mot den inglasade balkongen. Flera sovrum har dörr mot balkongen. Balkongerna är delvis helt inglasade. Badrummen är utrustade med golvvärme och beklädda med kakel och klinker. De är försedda med dusch, vägghängd WC, tvättställ, tvättmaskin och torktumlare.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  96 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Rum
  3 rum (2 sovrum)
 • Våning
  5
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
 • Kommentar, byggnad
  Huset har 12 våningsplan med två hissar från garaget ända upp till den gemensamma terrassen. Det finns 26 garageplatser och 2 motorvärmarplatser som tillhör fastigheten.
 • Värme och ventilationsanl.
  Uppvärmning sker med en bergvärmepump och vattenradiatorer för att åstadkomma lägsta tänkbara energiförbrukning och låga koldioxidutsläpp till naturen. Badrummen har elektrisk golvvärme.

  Det installeras två stycken ventilationsaggregat med värmeåtervinning. Ett aggregat betjänar garaget och styrs av mängden avgaser. Luften renas för att undvika att gaser och lukter sprids. Sommartid kyls tilluften med vatten från berggrunden.
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  I vardagsrum och sovrum kommer det att finnas fiberanslutna nätverksuttag. Det ingår ett grundutbud med tv-kanaler och en bredbandshastighet på 100 Mbit.
  Lägenhetsinnehavaren kan själv bestämma om utökat abonnemang. Porttelefon installeras och entrédörren kan öppnas från varje lägenhet.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Det finns 26 garageplatser och 2 motorvärmarplatser som tillhör fastigheten.
Ekonomi
 • Avgift
  5 073 kr/mån
 • Kommentar, driftkostnad
  Obligatoriskt tillägg för Bredband ca 76 Kr / mån. Kostnad för hushållsel tillkommer.
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  3,01
Föreningen
 • Benämning
  BRF Stenhammaren.
 • Övriga utrymmen i föreningen
  På plan 1 inryms driftsrum samt ordentligt tilltagna förråd till varje lägenhet. Utrymmen för cyklar, barnvagnar och rullatorer finns på de två garageplanen och plan 1. På plan 11 finns möjlighet till en gemensam terrass med fantastisk utsikt.
Området
 • Fastigheten ligger i det gemytliga Södermalm som är en stadsdel söder om centrala Sundsvall. Ovanför Södermalm ligger det populära Södra Stadsberget med hotell och skidstadion. Mot öster syns havet och den exklusiva nybyggda E4-bron.

  Södermalm hette tidigare Stenhammaren som nu har gett Bostadsrättsföreningen sitt namn. Härliga friluftsområden finns på gångavstånd. Södra Berget och Sidsjöområdet erbjuder fin skidåkning under vinterhalvåret och fina strövområden under resten av året. På några minuter går man ner till centrum och kan uppleva stadens puls, äta på någon mysig restaurang, shoppa loss på de flertal butiker som finns i stadens kärna eller varför inte besöka Kulturmagasinet. Biografen Filmstaden finns alldeles i närheten av fastigheten.

  Vill man bo centralt och ha närhet till det mesta är detta ett utmärkt läge.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Sponsrade länkar
Dokument & Länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration
Följ oss i sociala medier