Högalidsgatan 24 / Skönsberg / Sundsvall

Topprenoverat gavelradhus!

Slutpris
3 800 000 kr
Boarea/biarea
188/92 kvm
Driftkostnad
42 668 kr/år
Totalareal
782 kvm
Rum
7 rum (5-6 sovrum)
Såld
2019-10-31
Bostaden är såld!

Denna villa på Högalidsgatan såldes av oss 2019-10-31. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Högalidsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skönsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På Högalidsgatan 24 finns nu en unik möjlighet att förvärva detta topprenoverade, arkitektritade gavelradhus med balkong och uteplats i söderläge. Radhuset är fördelat i tre plan och planlösningen har ändrats för att utnyttja boendet på bästa sätt.

Entréplanet rymmer kök färdigställt i öppen planlösning mot stort allrum. Allrummet sträcker sig mellan bostadens två ytterväggar och har stora fönsterpartier, braskamin samt utbyggd balkong i söderläge. Helkaklat badrum med både dusch och badkar renoverat 2019 och separat wc.

På ovanvåningen finns ett privat beläget sovrum med smakfull glasvägg och det tidigare förrådet har isolerats och förvandlats till en generös walk-in-closet. Den tidsenliga trappan är bevarad och i soutterängplanet ryms hela 4 sovrum samt biorum. Helkaklat badrum renoverat 2019 med bastu och från hallen nås tomten och uteplatsen med jacuzzi i söderläge.

Här är flera större renoveringar gjorda under den senaste tiden. Samtliga våtutrymmen och kök är renoverade. Fönster och bergvärmepump från 2018, taket är delvis bytt och mycket mer. Till huset finns garage med plats för en bil samt ytterligare plats utanför.

Här bor du i lugnt område med närhet till skolor, förskolor och goda kommunikationer. Rymlig och plan hörntomt. Ett boende för såväl den stora som lilla familjen.

Detta boende måste upplevas på plats. Här kan du flytta in och trivas på en gång!

Anmälan till visning sker via webben.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Skönsberg

Skönsberg är en stadsdel i nordöstra Sundsvall. Stadsdelen avgränsas i norr av Ortviksberget, till öster av Ortviken och Korsta, i söder av Sundsvallsfjärden. Väster om Skönsberg utgör Europaväg 4 gräns till stadsdelen Haga. Skönsberg kallas ibland för Staden i staden och ligger 2 km från Sundsvalls centrum och här finns både villor, flerfamiljshus, bostadsrätter och hyresrätter.

Service

Här finns bland annat apoteket Granen, Willys, postombud, bankkontor, butiker, frisörer, blomsteraffär, gym (Stars gym), speleria med kiosk, restaurang med pub, gatukök, thaimat take-away, Pizza Hut och pizzeria Bella Italia. Äldreboendena Bruksgården 1 och 2 samt Hellbergsgården. Gillebergets vårdcentral. Boende hör till Folktandvården Centrum-Sundsvall. Här finns även privattandläkare.

Fritid

Här finns bibliotek och Skönsbergs fritidsgård, bangolf, Skönsbergs Folkets hus, öppna förskola, Birgittakyrkan, tennishall, bågskyttebana, isbanor. Sportoteket Skönsberg där det finns sportutrustning att låna för hela familjen.

Kommunikation

Avstånd till centrum är cirka 2-3 km och restiden cirka 10 min. Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur. Goda bussförbindelser, även nattetid.

Familjeliv

De skolor som ligger i närheten är Hellbergsskolan F-6, Korstaskolan (grundskola) och Skönsbergs skola (grundskola). De förskolor som finns i området är Förskolan Lotsgatan, Läraren och Storken förskolor, alla är kommunala förskolor. Medborgargatans förskola är ett personalkooperativ. I Skönsberg finns även ett familjedaghem.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.