Högomsvägen 20 / Granlo / Sundsvall

Tvåa med låg avgift i Granlo!

Slutpris
900 000 kr
Boarea
53 kvm
Avgift
2 619 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Högomsvägen såldes av oss 2019-08-16. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Högomsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Granlo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna fräscha tvåa belägen på första våningen i populär förening! Här bor ni bekvämt endast några trappsteg upp från entrén och den låga månadsavgiften ger en mycket bra boendekostnad. Lägenheten är genomgående fräsch med ljusa färgval, ett renoverat kök samt helkaklat badrum. Rymlig inglasad balkong med plats för matbord! Bra läge i Granlo intill Selångersån med närhet till bland annat mataffär, hälsocentral & pizzeria. In till centrum är det perfekt cykelavstånd utan backar och på vägen passeras Mittuniversitetet! Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Granlo

Granlo är ett populärt villaområde väster om stan med cykel- och gångavstånd på 2,5 km till Sundsvalls centrum. Östra delen domineras av villaområden medan västra delen består av stora bostadsrättsområden. Här finns de kända gravkullarna i Högom (högomsmannen) samt Granlo kyrka.

Service

Här kan man bland annat hitta apoteket Lokatten, mataffär med postombud, pizzeria och bensinmack.

Fritid

Minigolfbana i centrum och fina motionsspår i området.

Kommunikation

Avståndet till centrum är cirka 2,5 km. Bussförbindelserna från Granlo till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid ungefär 10 min. Fina cykel och gångvägar till och från stan.

Familjeliv

Flertalet förskolor i området, grundskola Åk 1-6.

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration