Höjdgatan 6 / Skönsberg / Sundsvall

Villa med ett fantastiskt söderläge och fin utsikt!

Slutpris
2 375 000 kr
Boarea/biarea
108/114 kvm
Driftkostnad
41 027 kr/år
Totalareal
1 255 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-08-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Höjdgatan såldes av oss 2019-08-20. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Höjdgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skönsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finnas chansen att förvärva denna trevliga villa i Skönsberg med högt läge och härlig utsikt. Villan har ett entréplan med kök, sovrum, badrum, vardagsrum och matrum. Via vardagsrummet når du den inglasade balkongen. Övervåningen har två sovrum, ett allrum och gästtoalett. Källare med relaxavdelning, tvättstuga, hobbyrum samt ett rum direkt under garaget som ger möjlighet att meka med bilen. Välplanerad tomt med fin trädgård i direkt söderläge med generösa ytor som rymmer växthus, egna planteringar och matplats.

Uppvärmning via Bergvärme och fiber finns indraget!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Skönsberg

Skönsberg är en stadsdel i nordöstra Sundsvall. Stadsdelen avgränsas i norr av Ortviksberget, till öster av Ortviken och Korsta, i söder av Sundsvallsfjärden. Väster om Skönsberg utgör Europaväg 4 gräns till stadsdelen Haga. Skönsberg kallas ibland för Staden i staden och ligger 2 km från Sundsvalls centrum och här finns både villor, flerfamiljshus, bostadsrätter och hyresrätter.

Service

Här finns bland annat apoteket Granen, Willys, postombud, bankkontor, butiker, frisörer, blomsteraffär, gym (Stars gym), speleria med kiosk, restaurang med pub, gatukök, thaimat take-away, Pizza Hut och pizzeria Bella Italia. Äldreboendena Bruksgården 1 och 2 samt Hellbergsgården. Gillebergets vårdcentral. Boende hör till Folktandvården Centrum-Sundsvall. Här finns även privattandläkare.

Fritid

Här finns bibliotek och Skönsbergs fritidsgård, bangolf, Skönsbergs Folkets hus, öppna förskola, Birgittakyrkan, tennishall, bågskyttebana, isbanor. Sportoteket Skönsberg där det finns sportutrustning att låna för hela familjen.

Kommunikation

Avstånd till centrum är cirka 2-3 km och restiden cirka 10 min. Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur. Goda bussförbindelser, även nattetid.

Familjeliv

De skolor som ligger i närheten är Hellbergsskolan F-6, Korstaskolan (grundskola) och Skönsbergs skola (grundskola). De förskolor som finns i området är Förskolan Lotsgatan, Läraren och Storken förskolor, alla är kommunala förskolor. Medborgargatans förskola är ett personalkooperativ. I Skönsberg finns även ett familjedaghem.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.