Jakobsdalsgatan 4a / Östermalm / Sundsvall

Gavellägenhet i fint skick!

Slutpris
775 000 kr
Boarea
45 kvm
Avgift
3 641 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-06-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jakobsdalsgatan såldes av oss 2019-06-27. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Jakobsdalsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Östermalm! Precis intill den vackra Fridhemsparken ligger Jakobsdalsgatan 4A på bekvämt gångavstånd från centrala Sundsvall. I denna gaveltvåa på översta våningen har både kök och badrum renoverats och även ytskikten är mycket fina. Från balkongen med bra solläge är det utsikt mot parken. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Östermalm

Östermalm- Stadsdelen mitt mellan Södra Berget och Centrum!

Nöje

På Östermalm har du närhet till Stenstaden med dess utbud av butiker och bor med närhet till Skönsmons kvarterskrog. Flera fina grönområden och parker.

Fritid

Närhet till Kubenbadet och Kubikenborgs IP med fotbollsplaner, både naturgräs och konstgräs samt utomhusgym. Elljusspår för promenader, löpning eller längdskidåkning, spårsystemet sitter ihop med Södra Bergets spårsystem. Utförsåkning vintertid i Södra Bergets slalombacke.

Kommunikation

Med busslinje 4 tar du dig till Stenstaden och utan att byta linje även hela vägen till sjukhuset. Linje 3 tar dig till natursköna Sidsjöområdet. Med en promenad når du stadskärnan på cirka 10 minuter, längs vägen passerar du Sundsvalls Centralstation.

Familjeliv

Närhet till Höglunda skolan (högstadium), Skönsmonsskola (F-6) samt förskolan Vapelskogen och Grevebäckens förskola.

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration