Kungsbackavägen 38 / Granloholm / Sundsvall

Barnvänlig, välplanerad och trivsam fyra med eftertraktat läge i omtyckta och trivsamma Granloholm

Slutpris
850 000 kr
Boarea
130,5 kvm
Avgift
8 317 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-06-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kungsbackavägen såldes av oss 2019-06-12. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Kungsbackavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Granloholm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta bostadsrättsradhus med barnvänligt och naturnära läge på Kungsbackavägen 38. En välplanerad bostad om 130.5 kvadratmeter med fina ytskikt och sociala ytor. Det här är en chans för dig som söker ett boende i bra skick där det bara är att flytta in och börja trivas.

Omtyckta och trivsamma Granloholm är det perfekta området för barnfamiljen. Föreningen erbjuder bland annat fina lekplatser och fotbollsplan. Här finner du närhet till förskola, skola, mataffär och goda kommunikationer.

Hjärtligt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Granloholm

Naturnära och barnvänliga Granloholm ligger ca 3 km ifrån Sundsvalls centrum. Här finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus.

Service

I Granloholms centrum finns pizzerior, matvaruaffär, bibliotek, kyrka och hårfrisör.

Fritid

I centrum finns det bibliotek, fritidsgård och idrottshall i Centrumvillan. Här har man även nära till Balderhovs IP, isbanor med mera. I Granloholm finns också volleybollplan, frisbeegolfbana, motionsspår, fotbollsplaner och cykel- och gångvägar. Runt Sticksjön finns fina strövområden.

Kommunikation

Bussförbindelserna från Granloholm till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid cirka 10 min.

Familjeliv

I Granloholm finns Granbergsskolan. Förskoleklass till mellanstadiet. Skolan är uppdelad på två olika platser och är belägen i gamla Granloholms Skola och Sticksjö Skola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.