Lappgränd 9 E

Lappgränd 9 E

Slutpris

2 650 000 kr


Skönsmon— Sundvall— Sundsvall

Lappgränd 9 E


Slutpris
2 650 000 kr

Skönsmon— Sundvall— Sundsvall

På Lappgränd byggdes 2017 ett nytt område med radhus & parhus, Nu finns möjligheten för Er att flytta in i ett av dessa! Med ett stort inglasat uterum och ett trädäck kan man njuta av omgivningen oavsett årstid. Precis intill området ligger förskola och det är även nära till bland annat mataffär & pizzeria.

På framsidan möts vi av en uteplats med sol mitt på dagen och plats för sittgrupp. I entréplanet har radhuset härliga sociala ytor med öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats & kök. På det övre planet finns plats för hela familjen i de två till tre sovrummen och den lilla läs/TV-hörnan som finns i hallen. Badrum finns i båda planen liksom bra förvaring. I det övre finns dessutom en fin bad/dusch/bastu! På entréplanet finns garderober i hallen och ett praktiskt förråd under trappan. På övervåningen finns en rejäl klädkammare och även vinden inrymmer ytterligare förvaring!

Varmt välkomna att boka Er på visning av detta praktiska och mycket trevliga boende!


Boarea
107.7 kvm
Avgift
4 987 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
2 av 2
Såld
2021-02-12

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.