Mogatan 25 / Östermalm / Sundsvall

Hemtrevlig familjevilla med härlig tomt, garage och bergvärme!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea/biarea
110/85 kvm
Driftkostnad
23 861 kr/år
Totalareal
842 kvm
Rum
4 rum (2-5 sovrum)
Såld
2018-06-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Mogatan såldes av oss 2018-06-27. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Mogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östermalm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvarva denna trevliga villa om 110/85 kvm på Östermalm med en härlig trädgårdstomt om 842 kvm.

Här finns plats för hela familjen med generösa sällskapsytor ute som inne och en genomgående hög standard i hela huset. Ni erbjuds bland annat härliga sällskapsytor inne som ute, rymligt matrum med kamin, renoverat kök och duschrum, samt WC och två sovrum på övre plan. För den som behöver fler sovrum finns det enligt ursprungsritningen plats för 5 sovrum i husets mellan och övre plan. Perfekt för den större familjen eller om behovet av många rum finns!

Nedre plan erbjuder goda förvaringsmöjligheter, tvättstuga, gilllestuga/ungdomsrum samt garage.

På tomten finns gott om plats för sommarens lekar och spel och i det härliga uterummet kan ni njuta redan från tidig till sen säsong. 2017 iordningställdes uppfart samt nedfarten till garaget med ny singel och mur.

Området är populärt och här bor ni med närhet till både skolor, mataffärer, restauranger, kommunikationer, parker och Kubenbadet. För den naturintresserade är detta också ett perfekt läge med fina promenadvägar och friluftsmöljligheter med slalom och längd upp mot Södra Berget.

Ett hus som måste upplevas, varmt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration