Nackstavägen 32c / Nacksta / Sundsvall

Trivsam 3:a med inglasad balkong.

Slutpris
610 000 kr
Boarea
74 kvm
Avgift
5 074 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 8 (Hiss finns)
Såld
2017-07-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nackstavägen såldes av oss 2017-07-27. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Nackstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nacksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen att ta hissen upp till våning 3 till denna mycket trivsamma trea. Här finner ni ett fint Jämtlandskök med utgång till inglasad balkong och utsikt mot lekpark och grönområde. Badrum som ska genom gå stambyte där du själv får vara
med och påverka hur det ska se ut, två sovrum och vardagsrum med stora sällskapsytor och fint ljusinsläpp. Stor och populär förening som ordnar gemensamma träffar och aktiviteter så som bingo, matlagning, drejning, promenader, sportkvällar, midsommarfest med mera. Här bor man med närhet till bussförbindelser, mataffär, förskola och skola. Bredband ingår i månadsavgiften!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration