Nackstavägen 28 C / Nacksta / Sundsvall

Fin 1:a med högt läge!

Slutpris
320 000 kr
Boarea
40 kvm
Avgift
3 113 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 8 (Hiss finns)
Såld
2019-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nackstavägen såldes av oss 2019-10-29. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Nackstavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nacksta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna hemtrevliga och kvadratsmarta lägenhet!

Bostaden har genomgående golv i laminat och ljusa väggar. Badrummet är renoverat under 2017-2018.
I avgiften ingår internet, TV via ComHem(basutbud), bostadsrättsförsäkring, värme och vatten. Till lägenheten finns också ett källarförråd.

Goda bussförbindelser, närhet till bland annat vårdcentral och affärer.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Nacksta

Nacksta är en stadsdel väster om Sundsvalls centrum som består av ett bostadsområde och ett industriområde. I området bor drygt 4 000 personer. Nacksta är ett karaktäristiskt miljonprogramsområde.

Service

Här finns följande: Nacksta Vårdcentral, Kyrka, folktandvården, ICA Kvantum (inkl. Postservice samt ATG och Svenska spel), äldreboendet Kristinelund, COOP Extra, Pizzeria Mexicana, Pizzeria Vinkeln, Floristhörnan i Nacksta, Bibliotek samt Restaurangen Bite Line.

Fritid

Området erbjuder bland annat utomhusbad på somrarna. Här finns även Nöjeshallen bland annat erbjuder Go Cart och Paintball, Friskis & Svettis Sundsvall (ca 10min promenad).

Kommunikation

Avtåndet från Sundsvall centrum är ca 3,5-4 km och tar ca 10 min med bil. Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur.

Familjeliv

I närområdet finns förskolorna Regnbågens förskola, Rågen/Vretens förskola och Midälvaplatsens förskola. Den skola som finns i området är S:t Olofsskolan F-6. I området finns även Tinas hundliv som har hunddagis, pensionat och kurser.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.