Norrlidsgatan 27 / Haga-Norrliden / Sundsvall

Representativ och rymlig drömbostad!

Slutpris
8 961 250 kr
Boarea/biarea
428/252 kvm
Driftkostnad
212 560 kr/år
Totalareal
3 745 kvm
Rum
10 rum (6 sovrum)
Såld
2018-07-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Norrlidsgatan såldes av oss 2018-07-06. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Norrlidsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haga-Norrliden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här är ett unikt tillfälle för Dig som söker en representativ och rymlig drömbostad i privat och ostört läge i harmonisk parkmiljö.
Stilen går i klassisk elegans och det finns generösa sällskapsytor. Huset har det mesta man kan önska sig och lämpar sig som ett presentabelt boende för den stora familjen med det större umgänget. Det finns en stenlagd uteplats vid entréplanet och en stor terrass på den övre våningen. Dubbelgarage samt plats för flertalet bilar på gården.

Husets läge på Norrlidsgatan är mycket attraktivt, med en fot i centrum och den andra uppe på Hagas härliga naturområde!

OBS - Säljes med friskrivningsklausul.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration