Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Sundsvall / Sidsjön
Paviljongvägen 21
Pris: Kalkyl 1 134 000 kr
Anmäl bud
Boarea: 75,6 kvm
Avgift: 4 144 kr/mån
Rum: 2 rum, varav 1 är sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns)

Sundsvall - Sidsjön / Paviljongvägen 21

Välkommen till Sidsjöns nyproducerade, inflyttningsklara bostadsrätter.

Välkommen till Sidsjöns nyproducerade, inflyttningsklara bostadsrätter. Ett barnvänligt område med nära till förskola/skola, Sidsjö-friluftsområde och Vårdcentral. I området finns restaurang Gårdshuset, mataffär och bra bussförbindelser ner till centrum. Inflyttning kan ske omgående.

Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Moderna lägenheter totalrenoverade (2016) i äldre byggnadsstomme. Väggar: Tapeter, målat, våtrumsmatta i badrum. Golv: Tarkett vinylgolv, plastmatta i badrum. Tak: Målade innertak. Kök: Kök med normal modern standard, Spis med häll och ugn, fläkt, kyl/frys, diskmaskin, micro. Badrum; Badrum med dusch, förberett för tvättmaskin. Samtliga lägenheter har rymliga balkonger. Parkering: P-platser i carportar varav 2 för handikappade finns att hyra från Sidsjö 2:41 för 300-350 kr/mån. Utöver finns p-platser att hyra för 250kr/mån med motorvärme. Mer information hittar du i bifogad fil under "Ekonomiska planen".
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  75,6 kvm
 • Rum
  2 rum, varav 1 är sovrum
Ekonomi
 • Avgift
  4 144 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Andel i förening
  4,3%
Föreningen
 • Benämning
  BRF H21.
 • Allmänt
  Välkommen till Sidsjöns nyproducerade, inflyttningsklara bostadsrätter. Ett barnvänligt område med nära till förskola/skola, Sidsjö-friluftsområde och Vårdcentral. I området finns restaurang Gårdshuset, mataffär och bra bussförbindelser ner till centrum. Inflyttning kan ske omgående.
 • Gjorda renoveringar
  Moderna lägenheter totalrenoverade (2016) i äldre byggnadsstomme. Utförande: Väggar: Tapeter, målat, våtrumsmatta i badrum. Golv: Tarkett vinylgolv, plastmatta i badrum. Tak: Målade innertak. Kök: Kök med normal modern standard, Spis med häll och ugn, fläkt, kyl/frys, diskmaskin, micro. Badrum; Badrum med dusch, förberett för tvättmaskin. Samtliga lägenheter har rymliga balkonger/ uteplatser. Parkering: P-platser i carportar varav 2 för handikappade finns att hyra från Sidsjö 2:41 för 300-350 kr/mån. Utöver finns p-platser att hyra för 250kr/mån med motorvärme. Mer information hittar du i bifogad fil under "Ekonomiska planen".
 • Övriga utrymmen i föreningen
  Tvättstuga i entréplan.

Vad blir din totala månadskostnad?

Bolånekalkyl

Ha lånelöftet klart innan visningen.

Ansök om lånelöfte
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.
  Nya uppskovsregler för dig som säljer din bostad. Så här fungerar det.

  Säljer du din bostad med vinst måste du betala en skatt på hela eller delar av vinsten, en så kallad reavinstskatt på 22 %. Nu slopas taket för uppskov och du får istället betala en årlig skatt på 0,5% av vinsten.

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.