Paviljongvägen 1F / Sidsjön / Sundsvall

Gavelradhus intill Sidsjön

Slutpris
3 150 000 kr
Boarea
108 kvm
Avgift
5 140 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Paviljongvägen såldes av oss 2019-05-24. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Paviljongvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sidsjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta moderna gavelradhus uppfört 2013! Med hög standard bor ni bekvämt med promenadavstånd till Sidsjöns friluftsområde, förskola, skola och matbutik.
Radhuset är fördelat på 2 våningsplan med kök, stort badrum, vardagsrum och generös altan på entréplanet. Övre plan rymmer 3 sovrum och badrum.

Välkommen att boka Er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Sidsjö

Sidsjö är en stadsdel söder om Sundsvalls centrum. Området är uppkallat efter den intilliggande Sidsjön. Området har de senaste åren genomgått stora förändringar och här finns nu bostäder, friskolor, restaurang och hotell. Sedan 2001 är sjön och dess strandområde ett kommunalt naturreservat. Här finns villaområden och flerfamiljshus.

Service

I Sidsjö finns bland annat ICA nära med postombud, hotell och restaurang.

Fritid

Här finns Sidsjö friluftsområde med friluftsbad, kanotcenter, motionsstigar, elljusspår, fiskemöjligheter, friluftscenter, slalombacke med bland annat ett snowboardland. I Sidsjön finns även fotbollsplaner, gym och isbanor.

Kommunikation

Här har man nära till busshållplats och det finns fina cykel- och promenadvägar ner till Sundsvalls centrum. Avstånd ca 2,5km.

Familjeliv

Här finns bland annat Sundsvalls Montessoriskola, Heliås skola, förskolan Optimus, Blå Draken, Kullerbyttan, Skogsparken och Paviljongvägens förskola.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.