Rådhusgatan 1 / Centrum / Sundsvall

Central 3:a med med högt läge och hiss!

Slutpris
1 865 000 kr
Boarea
82 kvm
Avgift
3 779 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2018-07-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rådhusgatan såldes av oss 2018-07-05. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på Rådhusgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga bostad om hela 82 kvm, högst upp i huset som har hiss!

För den som letar ett centralt boende med ett av Sundsvalls bästa lägen och låg månadsavgift är nu Rådhusgatan 1 till salu! Här bor ni högst upp i huset med härliga umgängesytor, generöst kök, två sovrum, duschrum och goda förvaringsmöjligheter i två klädkammare. Lägenheten är inflyttningsklar men för den som vill finns alla möjligheter att förädla bostaden vidare. Äldre, vackert. parkettgolv sträcker sig från hallen till vardagsrummet och från vardagsrummet och balkongen har ni vacker utsikt mot Sundsvallsbron och Södra Berget.

Här bor ni bekvämt med hiss och garage i föreningen. Kliv utanför porten och njut av närheten till butiker, restauranger och mataffärer. En kort promenad bort finns Sundsvall Centralstation, perfekt när tillresta vänner komma på besök.

En bostad som måste ses! Varmt välkomna på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration