Rederigatan 38 / Inre hamnen / Sundsvall

Stilrent och modernt med öppen planlösning!

Slutpris
2 695 000 kr
Boarea
81,5 kvm
Avgift
4 174 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-09-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på rederigatan såldes av oss 2019-09-05. Se alla våra försäljningar i Sundsvall samt även på rederigatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Inre hamnen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade lägenhet om 3 rum och kök med stilrena materialval och öppen planlösning! Med dubbla balkonger får man både havsutsikt och utmärkt solläge i söder.
Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Inre hamnen

I Sundsvall har en ny stadsdel börjat växa fram precis vid havet intill hamnträdgården och småbåtshamnen. Området kommer totalt att innehålla fem kvarter med ett hundratal lägenheter av blandade typer och storlekar, strategiskt placerade affärslokaler, kontor, ett litet torg vid vattnet och en restaurang med sjöutsikt som kan bli en ny mötesplats och nod i denna del av Sundsvall.

Service

Sundsvall har ett fantastisk utbud/variation på restauranger och olika serveringar. Här hittar ni allt från snabbmat till asiatiskt, tapas, Italienska specialiteter. Barer, pubar, caféer med olika inriktningar. Här finns något för alla.

Fritid

Området erbjuder inte bara hög aktivitet, utan även en aktiv livsstil. Sundsvalls stad erbjuder olika gym, simhall/äventyrsbad, dansskola, kulturaktiviteter som teater, bibliotek. Sundsvall har ett flertal evenemang och aktiviteter, för att få mer information kan man besöka Visit Sundsvalls om ligger på Storgatan mitt på torget.

Kommunikation

Med gångavstånd till Sundsvalls resecentrum kan du ta dig till alla dess olika destinationer med kollektivtrafik. Endast ett stenkast från Inre hamnen finner du tågstationen.

Familjeliv

Sundsvall har en rad olika förskolor/skolor, gymnasium och universitet i närområdet. Kontakta Sundsvalls kommun om du har specifika önskemål om förskola/skola i alla dess olika områden.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.