Västergatan 25a

Västergatan 25a

Slutpris

1 355 000 kr


Haga— Sundsvall

Västergatan 25a


Slutpris
1 355 000 kr

Haga— Sundsvall

På Västergatan 25A finns nu en fräsch tvåa till salu med bästa gavelläge! Lägenheten har genomgått en större renovering där både kök & badrum gjordes om. Badrummet har byggts ut och på senare år har nuvarande ägare gått igenom ytskikten. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matplats. Utgång till balkong i underbart solläge med eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten är dessutom belägen i en välskött förening som bland annat installerat säkerhetsdörrar, 3-glasfönster samt bytt stammar. Från det lugna läget på Haga är det gångavstånd till Norra Berget, sjukhuset, kvarterskrog, pizzeria & mataffär. I närområdet finns också flertalet förskolor samt skolor. Till centrum finns goda bussförbindelser och det går även fort att cykla eller gå.

Välkommen att boka in Er på visning!


Boarea
55 kvm
Avgift
2 991 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-01-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.