Köpmangatan 27 B / Vivsta / Timrå

Centralt i Timrå!

Slutpris
450 000 kr
Boarea
60 kvm
Avgift
3 352 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på köpmangatan såldes av oss 2019-09-17. Se alla våra försäljningar i Timrå samt även på köpmangatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vivsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna centralt belägna lägenhet i Timrå! Här har du verkligen gångavstånd till bland annat mataffär, pizzeria och badhus. Lägenheten har en trevlig planlösning med ljusa ytskikt och ett helkaklat badrum. Från lägenheten är det utsikt mot Klingerfjärden! Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Vivsta

Vivsta är en del av tätorten Timrå, Medelpad, och omfattar den centrala delen av tätorten. Vivsta utgörs av det tätbebyggda Timrå centrum med flera högre hus och kommunens främsta köpcentrum längs Köpmangatan. Här ligger även kommunhuset. Inom centrala Timrå ligger villaområdet Östrand samt Östrands massafabrik och Timrå kyrka

Service

Vivsta centrum har postservice, bank, apotek, bibliotek, vårdcentral, polis, kommunalhus, arbetsförmedling och folktandvård. Här finns dessutom restauranger, kiosker, livsmedel, kläd- och skobutiker, presentbutik, optiker, frisörer, fotograf och systembolag. Du kan välja att även äta pizza eller kinamat. För den bilburne finns bensinstationer.

Fritid

Möjlighet till simhall/badhus, bibliotek, Timrå kyrka som erbjuder aktiviteter av olika slag. Inom räckhåll finns idrottsplats, motionsspår, upplyst slalombacke.

Kommunikationer

Avstånd till Sundsvalls centrum är cirka 1,4 mil och restiden cirka 15 min. Åker du med kollektivtrafik se turlista på Din Tur. Goda bussförbindelser, även nattetid. Närhet till Midlanda flygplats.

Familjeliv

I Vivsta finns daghem och fritidshem. Skolor finns för låg- mellan- och högstadium. Gymnasium finns i Sörberge vid namn Mariedalsskolan. Äldreomsorgen representeras av Hagalids servicehus.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.