Östra Åvägen 17

Östra Åvägen 17

Slutpris

4 825 000 kr


Kolbäck— Hallstahammar

Östra Åvägen 17


Slutpris
4 825 000 kr

Kolbäck— Hallstahammar

Unikt tillfälle att förvärva en fantastisk villa med åläge!

Förbesiktigad! Nu finns det unika tillfället att förvärva en fantastisk villa med åläge och båt- och badbrygga. Huset byggdes några år efter förra sekelskiftet närmare bestämt år 1917 och passar utmärkt för den som uppskattar gammeldags charm med högt i tak och vackra detaljer. Denna villa inramas av vackra, välbevarade och stora fönster, taket är även omlagt samt många av de stora renoveringarna gjorda. På fastigheten finns ett uthus med garagedel. Uthuset är i behov av renovering och möjlighet finns att sätta sin egen prägel.

På entréplanet möts man av en glasveranda, från den når man den inre hallen, trappen till ovanvåningen och gästtoalett. I väster finner man ett elegant kök renoverat i stil med byggnadsåret samtidigt som det har en modern touch med en stor köksö och bänkskivor i kompositsten som inte bara ger en lyxig känsla utan även är väldigt tåliga och hållbara! Från köket når man ett trivsamt och isolerat uterum med spröjsade fönster och glasade dubbeldörrar ut till altanen.

Vardagsrummet har en stilenlig norsk kamin, ett dekorativt burspråk och höga original socklar. Från TV-rummet som man även skulle kunna göra om till ett rymligt master bedroom finns ingång till ytterligare ett rum som skulle kunna användas som sovrum, walk-in-closet eller badrum.

Även trappan till övervåningen har fina originaldetaljer och på det övre planet finns det tre bra sovrum samt en trevlig möblerbar hall och ett nyrenoverat badrum med fönster. Från det större sovrummet finns utgång till balkong i västerläge mot ån. Såväl vind som källare rymmer goda förvaringsmöjligheter och på vinden skulle man kunna inreda ett sovrum och sällskapsrum om så önskas. I källaren finner man tvättstugan.

Tomten på Östra Åvägen 17 har ett insynsskyddat läge och är väl omhändertagen med bland annat planteringsland, pioner, rhododendron, japansk lönn och fruktträd. Tack vare det centrala läget har man gångavstånd till skola, matbutik, pizzeria, gym, utegym och tågstation. Inom några minuter från Kolbäck når man omtyckta Strömsholm som har en storslagen natur att promenera och motionera samt är ett utav Sveriges hästmeckan. I närheten finns populär golfbana och frisbeegolfbana. Kolbäck har dessutom ett perfekt pendlingsavstånd via bil, buss och tåg till exempelvis Västerås, Eskilstuna och Stockholm.

Välkomna på visning!


Boarea/biarea
180/20 kvm
Driftkostnad
32 900 kr/år
Tomtarea
2 017 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2021-06-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.