Prästgärdsgatan 22a

Prästgärdsgatan 22a

Slutpris

350 000 kr


Centrum— Köping

Prästgärdsgatan 22a


Slutpris
350 000 kr

Centrum— Köping

Välkomna till en 1,5a med balkong i centrum!

Välkomna till en trevlig 1,5a om 42,5 kvm i centrala Köping med balkong. Här har man nära till allt, exempelvis vackra motionsspår i Karlsbergsskogen, trevliga restauranger i centrum och matvaruaffär. Perfekt för den som vill ha en behändig lägenhet med låg månadskostnad och ha möjligheten att sätta sin egen prägel på boendet.

Lägenheten har en trevlig genomgående planlösning med fönster åt både väster åt öster, balkongen är belägen i perfekt västerläge där man har tillgång till både eftermiddags- och kvällssol. I denna lägenhet har man även en trevlig vy tack vare läget på våningen högst upp, man har heller ingen granne över sig vilket ger lägenheten ett lugn. Bostadsrätten har ett kök, matrum och badrum samt allrum där man har utgång till balkong och har plats för både säng och soffa om så önskas.

Föreningen har god ekonomi och är väl omhändertagen. I denna förening har man tillgång till tvättstuga i samma byggnad, det finns även hobbyrum och sedan har man både ett vinds- och källarförråd som hör till lägenheten. Förutom att man har ett stenkast från butiker, restauranger och caféer har man även gångavstånd till tågstationen och buss där man med enkelhet kan ta sig till Västerås, Örebro och Stockholm. Utmärkt om man vill pendla.


Boarea
42.5 kvm
Avgift
2 414 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-01-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.