Scheelegatan 23c

Scheelegatan 23c

Slutpris

620 000 kr


Centralt— Köping

Scheelegatan 23c


Slutpris
620 000 kr

Centralt— Köping

Trea högst upp i huset med rymlig balkong!

Nu finns chansen att förvärva en rymlig trea med stor balkong i sydvästläge, låg månadsavgift och närhet till allt! Detta är den perfekta lägenheten om du vill ha ett bekvämt läge i en väl omhändertagen förening med god ekonomi.

Detta är en trevlig lägenhet med rymliga rum och stora fönster som ger ett härligt ljus. Det första man möts av i lägenheten är entrén och den möblerbara hallen, här har man plats för till exempel skrivbord eller förvaring. Man har även anslutning till alla lägenhetens rum från hallen. I lägenhetens kök finns gott om plats och är utrustat med matplats och utgång till balkongen. Vardagsrummet är luftigt med stora fönster och gott om plats. Båda sovrummen är lagom stora och badrummet är rotrenoverat 1998.

Området är utmärkt för den som vill bo nära centrum med närhet till restauranger, caféer, barer, butiker, apotek och allt därtill. Nära bostaden finns även den härliga åpromenaden längs ån och det populära caféet Bivur. En promenad bort ligger även köpcentrumet Big Inn där det finns ICA Maxi och diverse butiker.

I Köping finns även busstation och tågstation som enkelt tar dig till bland annat Västerås, Stockholm, Örebro och Göteborg. Det är även enkelt att ta sig med bil till de större städerna från Köping.


Boarea
76 kvm
Avgift
4 201 kr/mån
Rum
3 rum (3-2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-02-13

Mäklarhuset Arboga

Denna lägenhet på Scheelegatan såldes av oss 2022-02-13. Se alla våra försäljningar i Köping samt även på Scheelegatan.

Boka värdering

Maria Hellström

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.