Enebo 2

Enebo 2

Slutpris

695 000 kr


Ekorrtorp— Skinnskatteberg

Enebo 2


Slutpris
695 000 kr

Ekorrtorp— Skinnskatteberg

Villa på landet med potential!

Välkommen till Enebo 2 och detta hus som rymmer 100 kvadratmeter fördelade på två plan. Här har du chansen att flytta in i ett charmigt hem där det föreligger ett visst renoveringsbehov. Om du sätter värde på att bo tryggt och fritt från insyn kan den här bostaden vara något för dig. Fastigheten omfattar 7 710 kvm och här finns möjligheter till att ha exempelvis djur eller liknande. På fastigheten finns ett uthus och en bostadsbyggnad om 4-5 rum och kök.

Bostadsbyggnaden är ett äldre hus med mycket potential. Här finner man tre sovrum med möjlighet till fyra sovrum, stort kök, vardagsrum, matrum, wc-rum och källare med bland annat tvättstuga och pannrum. Dessutom är huset välbyggt, dränering är gjord, taket är bytt och huset har fönster i flera väderstreck.

Denna fastighet erbjuder stora möjligheter och ett perfekt läge för dig som vill leva i vacker landsbygd med relativ närhet till centralort med butiker, restauranger och caféer. Det här är en trevlig bostad i trevligt läge på landet!


Boarea/biarea
100/77 kvm
Driftkostnad
32 900 kr/år
Tomtarea
7 710 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2020-06-07

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.