Katthedsvägen 15

Katthedsvägen 15

Slutpris

3 350 000 kr


Skultuna— Västerås

Katthedsvägen 15


Slutpris
3 350 000 kr

Skultuna— Västerås

FAMILJEIDYLL MED NATUREN RUNT HÖRNET

Välkomna till detta idylliska villaområde och denna enastående fastighet med fantastisk utsikt över åkermark. Huset ligger perfekt för den som söker ett lugnt och naturnära område. Här finns alla förutsättningar att trivas och få den rätta hemkänslan redan när du öppnar dörren för första gången.

Båda våningsplanen erbjuder ljus och rymd och har stora sociala ytor att umgås på. Vardagsrummet och matrummet ligger i filial med varandra vilket ger en enorm rymd vilket gör att man kan bjuda in till stora middagar.

Läget är oslagbart, med cykel-och gångavstånd till både kommunikationer, mataffär, förskola och skola. Huset, som är osedvanligt vackert utsmyckat med sin vackra trädgård, har renoverats inifrån och ut – men med själ och känsla varsamt bevarat.

Husets insida lämnar knappast någon besviken. Här tillgodoses den stora familjens behov till fullo med idealiskt fördelade sociala och privata ytor på två plan. Generösa salongslika rum i fil, helkaklat badrum, sovrum och renoverat kök dominerar entréplanet medan andra våningsplanet erbjuder 2 sovrum samt allrum och ett renoverat badrum.

Huset har byggts ihop med garaget vilket skapat mer yta och en kontorsdel med egen igång och WC- Perfekt för småföretagaren eller som separat tonårsrum.
För maximal trygghet, har huset försetts med larm.

Här flyttar du in i ett unikt boende utöver det vanliga med enkel åtkomst till natur.

Huset måste upplevas på plats - varmt välkomna!


Boarea/biarea
140/36 kvm
Driftkostnad
45 801 kr/år
Tomtarea
945 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-02-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.