Sök Meny
Såld

VÄSTERÅS / Skultuna / Vallonvägen 76

Välkommen till detta välvårdade och trivsamma hus i attraktiva Skultuna. Ett välbyggt välisolerat hus vilket återspeglas i den låga driftskostnaden! Tomt i bästa läge med idyllisk utsikt mot åker där även under vintertid finns ett skidspår att nyttja. Grönskande tomt med fruktträd och plana ytor för barnen att leka på. Renoverat kök. På husets entréplan finner man vardagsrum med utgång till den stora inglasade uteplatsen vilket förlänger sommarhalvåret. På övre plan finns två sovrum, klädkammare, samt ett allrum som går att göra om till sovrum. Till huset hör en stor garagebyggnad som även inrymmer ett gästrum/hobbyrum med separat ingång. Uppfarten har plats för flertal bilar. Närhet till skola och barnomsorg. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
VÄSTERÅS / Skultuna
Vallonvägen 76
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea/biarea: 150/32 kvm
Driftkostnad: 22 521 kr/år
Tomtarea: 624 kvm (Tomträtt)
Rum: 6 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-01-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Västmanland / Skultuna / Vallonvägen