Vallonvägen 76 / Skultuna / VÄSTERÅS

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea/biarea
150/32 kvm
Driftkostnad
22 521 kr/år
Tomtarea
624 kvm (Tomträtt)
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2017-01-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Vallonvägen såldes av oss 2017-01-22. Se alla våra försäljningar i Skultuna samt även på Vallonvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skultuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta välvårdade och trivsamma hus i attraktiva Skultuna. Ett välbyggt välisolerat hus vilket återspeglas i den låga driftskostnaden! Tomt i bästa läge med idyllisk utsikt mot åker där även under vintertid finns ett skidspår att nyttja. Grönskande tomt med fruktträd och plana ytor för barnen att leka på. Renoverat kök. På husets entréplan finner man vardagsrum med utgång till den stora inglasade uteplatsen vilket förlänger sommarhalvåret. På övre plan finns två sovrum, klädkammare, samt ett allrum som går att göra om till sovrum. Till huset hör en stor garagebyggnad som även inrymmer ett gästrum/hobbyrum med separat ingång. Uppfarten har plats för flertal bilar. Närhet till skola och barnomsorg. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration