Sök Meny
Såld

VÄSTERÅS / Skultuna / Vallonvägen 76

Välkommen till detta välvårdade och trivsamma hus i attraktiva Skultuna. Ett välbyggt välisolerat hus vilket återspeglas i den låga driftskostnaden! Tomt i bästa läge med idyllisk utsikt mot åker där även under vintertid finns ett skidspår att nyttja. Grönskande tomt med fruktträd och plana ytor för barnen att leka på. Renoverat kök. På husets entréplan finner man vardagsrum med utgång till den stora inglasade uteplatsen vilket förlänger sommarhalvåret. På övre plan finns två sovrum, klädkammare, samt ett allrum som går att göra om till sovrum. Till huset hör en stor garagebyggnad som även inrymmer ett gästrum/hobbyrum med separat ingång. Uppfarten har plats för flertal bilar. Närhet till skola och barnomsorg. Varmt välkommen på visning!

Sponsrade länkar
VÄSTERÅS / Skultuna
Vallonvägen 76
Slutpris: 2 900 000 kr
Boarea/biarea: 150/32 kvm
Driftkostnad: 22 521 kr/år
Tomtarea: 624 kvm (Tomträtt)
Rum: 6 rum, varav 4 är sovrum
Såld: 2017-01-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västmanland / Skultuna / Vallonvägen
 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

 • Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år
  Från slösande spekulanter till försiktiga supersparare på tio år

  Det finns flera faktorer som bidragit till att de svenska hushållens sparande så snabbt har stigit till så höga nivåer. En gynnsam ekonomisk utveckling de senaste tio åren har bidragit. Inkomsterna har stigit, fler har fått jobb och huspriserna har ökat samtidigt som både ränta och inflation varit låga.