Barkarö Bygata 281 / Barkarö / Västerås

FRIDFULL HARMONI PÅ BARKARÖ!

Slutpris
3 050 000 kr
Boarea
145 kvm
Driftkostnad
31 984 kr/år
Totalareal
499 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-01-31
Bostaden är såld!

Denna villa på barkarö bygata såldes av oss 2019-01-31. Se alla våra försäljningar i Västerås samt även på barkarö bygata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Barkarö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till en förtjusande charmig villa med garage och en lummig fridfull tomt utan insyn och egen atriumträdgård! Ett smakfullt boende med plats för stora middagar, öppen spis och fönster som släpper in solen både sommar som vinter.
Öppen och tilltalande planlösning med mycket ljus och härlig atmosfär. Trevligt kök intill matsal med öppen planlösning mot rymligt och mysigt vardagsrum med vacker öppen spis, fiskbensparkett samt utgång till plan och lättskött trädgård intill skogsdunge med fågelkvitter. Flexibelt tillträde! Varmt välkommen på visning till detta fantastiska hus med naturen som granne!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration